Profluo atrage o finanțare de 500.000 euro de la Early Game Ventures

Profluo atrage o finanțare de 500.000 euro de la Early Game Ventures

Cosmin Merișescu și Bogdan Năforniță

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2022

Profluo, startup care construiește tehnologie bazată pe machine learning pentru automatizarea procesării de documente contabile, a finalizat o rundă de finanțare de tip seed, obținând 500.000 de euro din partea fondului Early Game Ventures. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Runda de finanțare din partea EGV va ajuta Profluo să își întărească platforma”, a spus Bogdan Năforniță, fondator și CEO al Profluo.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Profluo a fost fondată în 2016, de către Bogdan Năforniță și Cosmin Merișescu.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiții cu capital de risc finanțat prin Fondul European de Investiții cu fonduri europene din Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020

Fondul a anunțat la finele anului trecut pentru Profit.ro că are în plan lansarea unui nou fond, care va continua strategia de investiții a celui curent, ajuns în prezent la un portofoliu de 24 de companii după trei ani de la lansare, dar care va avea majorări substanțiale de cifre.

viewscnt
Afla mai multe despre
early game ventures
profluo