Quora își lansează proprii chatboți

Quora își lansează proprii chatboți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2023

Platforma întrebări și răspunsuri Quora a lansat o aplicație gratuită, care oferă utilizatorilor înregistrați acces la mai mulți boți, unii bazați pe aceeași tehnologie ca ChatGPT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Quora a lansat aplicați Poe (de la Platform for Open Exploration), unde sunt disponibili mai mulți boți conversaționali, similari în multe aspecte cu mult mai cunoscutul ChatGPT.

În aplicație, utilizatorii au acces la boți precum Sage, Dragonfly și Claude. Primii doi se bazează pe tehnologia dezvoltată de OpenAI, creatorul ChatGPT, în vreme ce al treilea are la bază algoritmii celor de la Anthropic.

ChatGPT Plus este disponibil în România CITEȘTE ȘI ChatGPT Plus este disponibil în România

Sage și Dragonfly, boții bazați pe tehnologia OpenAI, par să aibă un nivel de funcționalitate similar cu ChatGPT. La fel ca ChatGPT, datele la care aceștia au acces se opresc în 2021, astfel că nu pot oferi informații recente.

Deși Poe este o aplicație separată de aplicația principală a platformei de întrebări și răspunsuri, compania spune că răspunsurile foarte bune ale chatboților vor fi adăugate în baza de date a rețelei sociale pentru a ajuta utilizatorii.

Quora mai spune că este platforma ideală pentru integrarea și antrenare acestui tip de boți, tocmai pentru că este o platformă de întrebări și răspunsuri, care include deja numeroase răspunsuri de încredere oferite de proprii utilizatori.

Rețeaua Quora are peste 400 de milioane de utilizatori pe lună.

Deocamdată, aplicația Poe este disponibilă doar pe iPhone, unde este distribuită complet gratuit, fără preț de vânzare sau abonamente lunare.

viewscnt
Afla mai multe despre
quora
chatbot
openai
chatgpt
ai