Reacția Meta, după ce serviciile Facebook, Messenger, Instagram și Threads au căzut

Reacția Meta, după ce serviciile Facebook, Messenger, Instagram și Threads au căzut
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2024

Meta, compania-mamă a Facebook, a transmis un mesaj după ce rețeaua de socializare a căzut astăzi, pentru o perioadă mai lungă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În cursul zilei de astăzi, o problemă tehnică i-a împiedicat pe utilizatori să acceseze unele dintre serviciile noastre.

Europa acuză Meta: colectarea datelor pe Facebook și Instagram este „masivă” și „ilegală” CITEȘTE ȘI Europa acuză Meta: colectarea datelor pe Facebook și Instagram este „masivă” și „ilegală”

Am rezolvat această problemă cât mai repede posibil pentru toți cei afectați și ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat”, a declarat un purtător de cuvânt al grupului, Andy Stone, pe X (fostul Twitter), la mai puțin de o oră după ce a recunoscut întreruperea, arată Hotnews.

Elon Musk a publicat mesaje ironice pe X (fost Twitter), după ce serviciile Facebook, Messenger, Instagram și Threads, deținute de companie Meta, au căzut

„Dacă citești această postare, este pentru că serverele noastre lucrează”, a transmis Musk.

DOCUMENT Statul vrea să interzică echipamentele din China și din viitoarele rețele 6G. Avizul CSAT, extins și la distribuitori și integratori CITEȘTE ȘI DOCUMENT Statul vrea să interzică echipamentele din China și din viitoarele rețele 6G. Avizul CSAT, extins și la distribuitori și integratori

Rețeaua de socializare Facebook a întâmpinat probleme, fiind relatat, pentru o perioadă mai lungă, că este o situație la nivel global.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagram