Reddit ajunge la 430 milioane de utilizatori

Reddit ajunge la 430 milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 dec 2019

Cu o creștere de 30% de la an la an, Reddit a făcut progrese importante în 2019 și în ceea privește nivelul de implicare al utilizatorilor săi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul de utilizatori care au folosit Reddit cel puțin o dată pe lună în cursul acestui an este de 430 milioane, în creștere cu nu mai puțin de 30% față de anul trecut.

2018, când a ajuns la 330 milioane de utilizatori lunari, a rămas în istoria rețelei sociale considerate încă în afara mainstream-ului ca anul în care a depășit Twitter.

Pentru primele 10 luni ale anului, Reddit se mai laudă cu 199 milioane de postări, 1,7 miliarde de comentarii și 32 miliarde de aprecieri pozitive, upvote-uri (spre deosebire de alte rețele sociale, Reddit permite utilizatorilor să lase și aprecieri negative, downvote-uri).

Qualcomm lansează un nou senzor ultrasonic de amprente CITEȘTE ȘI Qualcomm lansează un nou senzor ultrasonic de amprente

Reddit este recunoscut pentru sesiunile AMA (Ask me anything), în care o personalitate răspunde în scris întrebărilor adresate de utilizatori.

În 2019, cel mai apreciat AMA a fost cel cu Bill Gates, care a înregistrat peste 110.000 upvote-uri.

Ce nu a anunțat Reddit este numărul de afișări și veniturile din reclame realizate anul acesta. Anul trecut, Reddit ajunsese la 14 miliarde de afișări pe lună.

În luna februarie, când a primit o finanțare de 300 milioane de dolari, Reddit era evaluat la peste 3 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
social media
bill gates