Reddit testează o nouă funcție de comunicare pentru membrii comunităților

Reddit testează o nouă funcție de comunicare pentru membrii comunităților
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 mai 2023

Pe lângă clasicele comentarii, membrii acelorași subreddit-uri vor putea comunica între ei și prin intermediul unor așa-numite canale de discuții, care seamănă foarte mult cu funcționalitatea oferită de Discord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Reddit testează în prezent o serie de canale de discuții, care sunt acum disponibile pentru 25 dintre forumurile din cadrul platformei sociale care au sub 100.000 de membrii.

Compania crede că aceste canale de discuții, care le sunt cunoscute multor utilizatori de la Discord, vor oferi o cale mai eficientă de comunicare decât sistemul actual de comentarii.

Twitter va percepe un comision de 10% din abonamentele pentru conținut ale creatorilor, după primul an CITEȘTE ȘI Twitter va percepe un comision de 10% din abonamentele pentru conținut ale creatorilor, după primul an

Canalele vor fi afișate în bara laterală a subreddit-urilor și, spre deosebire de formele anterioare de comunicare testate de platformă, vor oferi administratorilor mai mult control pentru moderarea discuțiilor.

Administratorii subreddit-urilor vor fi cei care vor decide dacă vor sau nu să activeze noua funcționalitate pentru forumurile pe care le moderează, fiind posibil ca această formă de comunicare să nu fie potrivită pentru anumite subreddit-uri.

Canalele vor oferi funcționalități precum organizarea discuțiilor pe subiecte, fixarea mesajelor importante, menționarea utilizatorilor cu @, notificări push și posibilitatea editării mesajelor - toate acestea vor fi adăugate, treptat, în timp.

Anumite comunității deja apelează la soluții terțe, precum Telegram și Discord, pentru a comunica în timp real. Reddit încearcă acum să elimine nevoia de instrumente externe și să ofere o funcție modernă de comunicare direct în cadrul platformei.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
comunicare
canale
discord