Revolut cumpără startup-ul unui român

Revolut cumpără startup-ul unui român
scris 26 nov 2021

Fintech-ul britanic Revolut, prezent și pe piața din România, achiziționează un startup pentru domeniul ospitalității, fondat de un antreprenor român alături de doi asociați străini.

Startup-ul Nobly POS a fost fondat la Londra, în 2013, de antreprenorul român George Urdea (CEO), alături de Sebastian Bruinsma și Royce Fullerton. 

România - primul Guvern plin condus de un militar din ultimii 76 de ani. Ciucă - singurul general român actual care a condus personal o misiune de luptă. Și singurul care a postat pe Facebook parole. LISTA Ce v-a promis pentru economie CITEȘTE ȘI România - primul Guvern plin condus de un militar din ultimii 76 de ani. Ciucă - singurul general român actual care a condus personal o misiune de luptă. Și singurul care a postat pe Facebook parole. LISTA Ce v-a promis pentru economie

Astfel, Revolut, cunoscut mai ales pentru aplicația financiară sa folosită de persoane fizice, vrea să-și extindă oferta  Revolut Business pentru a „servi sectoarele restaurantelor si ospitalității”, arată Startupcafe.ro.

Nobly a dezvoltat un sistem ePOS cuprinzător pentru restaurante, baruri, cafenele, și alți comercianți, care au nevoie de o soluție completă pentru gestionarea afacerii.

Soluțiile Nobly cuprind managementul inventarului, date inteligente, managementul personalului, CRM (managementul relației cu clienții), programe de promoții și fidelizare a clienților, gestionarea meniurilor, comenzi mobile și livrare, procesarea plăților. Toate acestea, pot fi integrate cu softuri de contabilitate și alte soluții terțe.

De altfel, Nobly era integrat deja cu Revolut. Startup-ul londonez cu „ADN românesc” are clienți în Marea Britanie, SUA, Canada, Australia și Irlanda.

Spotify testează o secțiune de videoclipuri verticale CITEȘTE ȘI Spotify testează o secțiune de videoclipuri verticale

George Urdea a terminat liceul în anul 2005, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, din București, după care absolvit managementul la Universitatea Româno-Americană (2009). În 2009, a plecat în Marea Britanie și a făcut un masterat în Management, la Universitatea din Leicester. În România, a făcut doar stagii de practică la Bursa de Valori București și la compania Procter&Gamble. Apoi, a lucrat la Londra, din 2009 până în 2014, la o aplicație de creditare (TotallyMoney) și la compania de consultanță McKinsey. În septembrie 2013 a deschis Nobly POS alături de cei doi co-fondatori.

„Am construit Nobly pentru a le permite patronilor de afaceri mici și echipelor lor să își servească mai bine clienții. Alăturându-ne Revolut, deschidem posibilitatea de a duce experiența comerciant-consumator la un alt nivel, prin conectarea datelor de la punctele de vânzare cu super-aplicația financiară Revolut” - a spus George Urdea, co-fondator și CEO la Nobly POS.

Echipa lui Urdea se va alătura Revolut. „Produsul ePOS de la Nobly va îmbunătăți oferta noastră Revolut Business pentru a ușura viața firmelor din sectorul ospitalității. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa pentru a construi mai multe funcții care să ne susțină creșterea puternică” - a spus Nik Storonsky, CEO și cofondator al Revolut.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
george urdea
nobly pos