Roger Federer este noua voce de ghidare de la Waze

Roger Federer este noua voce de ghidare de la Waze
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iun 2023

Vocea marelui tenisman elvețian Roger Federer este acum disponibilă pentru ghidare în cadrul popularei aplicației Waze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După Morgan Freeman, Liam Neeson și Kevin Hart, Waze colaborează cu acum Roger Federer pentru a adăuga vocea acestuia în cadrul opțiunilor de ghidare vocală ale aplicației.

Spre deosebire, însă, de VIP-urile care l-au precedat și care vorbesc doar engleză, Federer este prima vocea a unei personalități disponibile în aplicație pentru mai multe limbi - engleză, franceză și germană.

YouTube nu mai elimină informațiile false despre alegerile prezidențiale americane din 2020 CITEȘTE ȘI YouTube nu mai elimină informațiile false despre alegerile prezidențiale americane din 2020

Dincolo de indicațiile obișnuite pentru șoferi, Federer oferă și mai multe fraze de încurajare când șoferii greșesc drumul, precum „Hei, chiar și campionii se pot încurca”.

Vocile celebrităților sunt, în ultimii ani, o modă în cadrul aplicațiilor care includ răspunsuri vocale, precum cele de ghidare auto sau asistenții virtuali.

În afară de Google, voci ale unor celebrități, precum Shaquille O’Neal, Melissa McCarthy și Samuel L. Jackson, au fost disponibile, contra costa, pentru asistentul Alexa, înainte ca Amazon să decidă să renunțe la acestea.

Recent, Roger Federer a fost în țara noastră pentru a filma o reclamă.

viewscnt
Afla mai multe despre
roger federer
waze