Samsung a lansat prima tabletă cu 5G

Samsung a lansat prima tabletă cu 5G
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 ian 2020

După ce a dominat piața smartphone-urilor cu 5G anul trecut, Samsung devine și primul producător care vinde o tabletă cu această tehnologie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a lansat o versiune a tabletei Galaxy Tab S6, lansată inițial în iulie anul trecut, care acum este dotată cu 5G, devenind prima tabletă de acest fel din lume.

Dincolo de conexiunea 5G, nu există diferențe între Galaxy Tab S6 și noua Galaxy Tab S6 5G. Varianta cu 5G folosește modemul Snapdragon X50 5G în loc de modemul integrat X24 LTE.

Apple lansează o opțiune pentru oprirea monitorizării continue a localizării pe iPhone CITEȘTE ȘI Apple lansează o opțiune pentru oprirea monitorizării continue a localizării pe iPhone

Galaxy Tab S6 5G are la bază chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855, 64 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Promovată de Samsung ca un produs bun pentru multimedia, Galaxy Tab S6 5G are un ecran QHD+ Super AMOLED de 10,5 inch și patru difuzoare Dolby Atmos. Din pachet nu lipsește nici stylus-ul S Pen.

Bateria tabletei are o capacitate de 7040 mAh și poate fi încărcată rapid cu 15W. Alimentare se face prin intermediul unei conexiuni USB-C.

Galaxy Tab S6 5G a fost lansată în Coreea de Sud, unde costă 999,900 won, adică aproximativ 3.666 lei. Samsung nu a anunțat când va fi lansată și în alte regiuni ale lumii.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy tab s6
5g