Samsung a prezentat primul laptop cu 5G

Samsung a prezentat primul laptop cu 5G
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 sep 2020

Profitând de evenimentul în care Intel și-a lansat a 11-a generație de procesoare, Samsung a prezentat Galaxy Book Flex 5G, un laptop care are drept cap de afiș conexiunea 5G și noile procesoare Intel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy Book Flex 5G va fi unul din primele laptopuri dotate cu cea mai nouă generație de procesoare Intel. Samsung nu a comunicat un preț și o dată oficială de lansare, însă, cel mai probabil, acesta va putea fi găsit pe piață în perioada sărbătorilor de iarnă.

Samsung a optat pentru versiunile Core i5 și Core i7 pentru laptopul care măsoară 1,26 Kg și are un ecran Full HD de 13,3 inch. La interior se mai găsesc 16 GB RAM, un SSD de 512 GB și o baterie de 69.7Wh, care ar trebui să ofere o autonomie de peste 9 ore în utilizarea normală, conform certificării Evo atribuite de Intel.

Intel prezintă procesoarele Tiger Lake pentru laptopuri și un nou logo CITEȘTE ȘI Intel prezintă procesoarele Tiger Lake pentru laptopuri și un nou logo

Designul este deja unul clasic pentru laptopurile Samsung, elegant, cu unghiuri drepte și un argintiu pe care producătorul coreean insistă să îl numească “royal silver”.

5G-ul este un alt atu important al acestui laptop. Cei de la Samsung se așteaptă ca, mai ales în contextul pandemiei, oamenii și firmele să investească în portabile care să fie conectate cât mai mult la internet, nu doar în preajma rețelelor wireless.

Galaxy Book Flex 5G nu este primul laptop cu 5G care va intra pe piață, lauri cu care s-au încununat deja cei de la Lenovo, când au lansat Flex 5G. Este doar primul laptop cu 5G produs de Samsung.

Producătorul coreean nu a precizat cât costă și când anume va intra pe piață Galaxy Book Flex 5G.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
laptop
5g
intel