Samsung își optimizează sistemul de livrare a update-urilor de Android în Europa

Samsung își optimizează sistemul de livrare a update-urilor de Android în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 ian 2022

Producătorul coreean Samsung va livra update-urile de Android ale propriilor smartphone-uri simultan pentru toate țările din Uniunea Europeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a făcut pași importanți în direcția simplificării și omogenizării procesului de actualizare a smartphone-urilor cu Android vândute în Europa.

În acest sens, se implementează un firmware cu un cod de identificare unificat, ce va fi folosit pentru toate țările europene, numit EUX.

App Store oferă un nou tip de găzduire pentru aplicații CITEȘTE ȘI App Store oferă un nou tip de găzduire pentru aplicații

Acesta este deja prezent în unele din modelele recente, precum Galaxy A52, Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, urmând să fie implementat în majoritatea smartphone-urilor pe care Samsung le va lansat anul acesta.

Marele avantaj al acestei abordări vine din faptul că producătorul coreean va putea livra update-urile simultan pentru toate țările europene unde au fost vândute telefoane cu indicatorul EUX.

Rămâne de văzut în ce măsură noua abordare va avea un impact pozitiv și asupra telefoanelor vândute de operatori, care, în mode tradițional, întârzie procesul de actualizare al smartphone-urilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
update
android
europa