Samsung lansează primul update pentru seria Galaxy S24

Samsung lansează primul update pentru seria Galaxy S24
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 feb 2024

Cea mai nou serie de flagship-uri Samsung primește primul update important, un update care repară probleme și îmbunătățește funcționalități de care utilizatorii s-au plâns după ce au cumpărat noile smartphone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Update-ul AXB5 vine să rezolve mai multe facilități care nu funcționau așa cum trebuia, în frunte cu ecranul și sistemul foto.

După ce utilizatorii au remarcat „culorile șterse” ale ecranelor noilor dispozitive, Samsung a introdus, prin acest update, o noua opțiune, prin care poate fi crescută intensitate culorilor.

Google lansează prima versiune de test pentru Android 15 CITEȘTE ȘI Google lansează prima versiune de test pentru Android 15

O mare atenție primește și partea foto, unde Samsung a reglat multe caracteristici ale fotografiilor. Printre alte fost îmbunătățite: iluminare fundalului, claritatea zoom-ului, calitatea video, portretele realizate la interior, aspectul mâncării în fotografii și modul nocturn.

Noul update este livrat în prezent. Unii dintre utilizatori l-au instalat deja, în vreme ce alții îl vor primi în curând.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
update
galaxy s24
smartphone