Samsung lucrează la încă două smartphone-uri pliabile

Samsung lucrează la încă două smartphone-uri pliabile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mar 2019

Galaxy Fold, primul smartphone pliabil Samsung, ar putea fi urmat în viitorul apropiat de alte două modele care vor folosi formate diferite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unei surse anonime citate de Bloomberg, Samsung lucrează deja la două smartphone-uri pliabile care îi vor urma lui Galaxy Fold, primul smartphone pliabil al celor de la Samsung care va intra oficial pe piață la începutul lunii mai.

Din informațiile vehiculate, se pare că Samsung a ajuns deja la concluzia că a ales designul greșit pentru Galaxy Fold, deoarce niciunul din cele două smartphone-uri la care lucrează nu folosește același design.

Unul dintre cele două presupuse modele se pare că va folosi un format similar telefoanelor cu clapetă. Plierea, în acest caz, se va face pe verticală, cu partea de sus a telefonului venind peste partea de jos.

Spotfy bate milionul de utilizatori în India în doar o săptămână CITEȘTE ȘI Spotfy bate milionul de utilizatori în India în doar o săptămână

Al doilea model se pare că va folosi formatul pe care Huawei l-a implementat în cazul primului său smartphone pliabil, Mate X. În acest caz, plierea se face tot pe orizontală, dar spre interior. Va exista un singur ecran, care va rămâne la exterior în momentul plierii.

Primul dintre cele două modele ar urma să fie lansat la finele acestui an sau la începutul anului viitor. Al doilea îi va urma la o perioadă încă necunoscută de timp.

Tot Bloomberg scrie despre o problemă descoperită la Galay Fold chiar înainte de lansarea pe piață. După un anumit număr de plieri (peste 10.000), pe ercanul principal al telefonului ar deveni vizibilă o cută. Din această cauză, Samsung ar lua în considerare deja înlocuirea gratuită a ecranului.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone