FOTO Facebook Messenger primește un mod întunecat secret. Cum poate fi activat

FOTO Facebook Messenger primește un mod întunecat secret. Cum poate fi activat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mar 2019

Messenger devine prima aplicație Facebook care primește un așa numit mod întunecat, însă activarea acestuia poate fi făcut numai printr-un truc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facebook a introdus în secret un mod întunecat pentru aplicația Messenger. Compania americană nu a făcut un anunț în acest sens, iar noua funcție este ascunsă pentru a nu fi folosită (încă) de toți utilizatorii.

Modul întunecat pentru Messenger a fost promis de Facebook încă de anul trecut, iar în această fază este disponibil sub formă de test, înainte de a fi lansat oficial.

Utilizatorii care vor să folosească Dark Mode, trebuie să trimită emoji-ul semilună oricărei persoane din lista de contacte (inclusiv lui însuși).

Orange Money lansează carduri de debit Visa și noi modalități de plată CITEȘTE ȘI Orange Money lansează carduri de debit Visa și noi modalități de plată

După expedierea emoji-ului, în meniul de configurare al aplicației va deveni activă opțiunea prin care poate fi activat modul întunecat.

Modul întunecat schimbă paleta de culori a interfeței grafice. Fundalul devine negru, iar textul va fi alb și încadrat cu bule de dialog de diverse culori.

În afara faptului că este mai puțin stresant pentru ochi, modul întunecat consumă și mai puțină energie pe telefoanele moderne, cu ecran AMOLED, contribuind la creșterea autonomiei.

Din aceste considerente, mulți producători de aplicații, inclusiv Google, Apple și Facebook, au promis că-și vor dota aplicațiile cu un mod întunecat.

Messenger devine prima aplicație Facebook care oferă un mod întunecat, în vreme ce Google nu și-a onorat până acum promisiunea și nu a lansat încă un mod întunecat pentru niciuna din aplicațiile sale care folosesc, în mod contraproductiv, foarte mult alb

FOTO Facebook Messenger primește un mod întunecat secret. Cum poate fi activat

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger
dark mode