Samsung prognozează un profit peste așteptări în primul trimestru

Samsung prognozează un profit peste așteptări în primul trimestru
scris 7 apr 2020

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a anunțat marți că se așteaptă la o creștere a profitului în primul trimestru din acest an, în pofida pandemiei de coronavirus, ca urmare a cererii solide pentru chipuri de memorie, informează Reuters.

Într-un comunicat preliminar înainte de publicarea rezultatelor detaliate, Samsung a informat că în perioada ianuarie-martie 2020 a realizat un profit operațional de 6.400 miliarde woni (4,8 miliarde euro), în creștere cu 2,73% comparativ cu un rezultat de 6.200 miliarde woni în perioada similară a anului trecut. Vânzările au crescut cu 4,98% în ritm anual până la 55.000 miliarde woni (41,6 miliarde euro), scrie Agerpres.

Vodafone România, amendată din nou pentru GDPR. Ar fi trimis unei cliente un contract completat cu datele altei persoane fizice CITEȘTE ȘI Vodafone România, amendată din nou pentru GDPR. Ar fi trimis unei cliente un contract completat cu datele altei persoane fizice

Cifrele anunțate de Samsung sunt peste estimările analiștilor intervievați de Refinitiv SmartEstimate. Samsung urmează să dea publicității rezultatele detaliate pentru primul trimestru la finele acestei luni.

Analiștii sunt de părere că aceste rezultate peste așteptări se datorează cererii solide pentru chipuri de memorie de tip DRAM din partea principalilor furnizori de servicii cloud din SUA (Amazon, Microsoft, Google și IBM) pentru centrele lor de date.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
profit