Samsung repară peste 70 de probleme de securitate ale flagship-urilor sale

Samsung repară peste 70 de probleme de securitate ale flagship-urilor sale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 ian 2024

Un update masiv pentru smartphone-urile Samsung de top vine să repare un mare volum de vulnerabilități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Samsung a lansat un update de securitate ce are în jur de 400MB și vine să reapare 74 de vulnerabilități ale smartphone-urilor sale de vârf.

Conform listei publicate de producător este vizată o vulnerabilitate critică, 67 de prioritate mare și alte șase de prioritate medie.

Google va permite europenilor să configureze nivelul de partajare a datelor între serviciile companiei CITEȘTE ȘI Google va permite europenilor să configureze nivelul de partajare a datelor între serviciile companiei

Printre acestea se numără posibilitatea ca un atacator să se conecteze la smartphone-ul victimei prin intermediul conexiunii Bluetooth și un bug al sistemului DeX care făcea utilizatorii să-și vadă reciproc notificările.

Update-ul a început deja să fie livrat utilizatorilor din Europa ai unor smartphone-uri precum Galaxy S23, S22 și S21 respectiv Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Z Fold4, Z Flip4, A54 și Note20.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
securitate