Samsung și-ar putea lansa noile smartphone-uri pliabile în mai puțin de o lună

Samsung și-ar putea lansa noile smartphone-uri pliabile în mai puțin de o lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iul 2022

Samsung pare să pregătească un eveniment în cadrul căruia va anunța mai multe produse noi, inclusiv doi noi modele de smartphone-uri pliabile din seriile Flip și Fold.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 10 august, Samsung va organiza un eveniment Unpacked, conform informațiilor obținute de jurnalistul Evan Blass, care a intrat în posesia invitației pe care compania urmează să o trimită presei.

Imaginea care însoțește invitația de presă arată un model de Galaxy Z Flip blurat, pentru a nu scoate la iveală detaliile înainte de prezentarea oficială. Asta întărește zvonurile anterioare, care spuneau că Samsung pregătește lansarea noilor modele de smartphone-uri pliabile în august.

Google trebuie să plătească o sancțiune pentru comportament incorect într-un proces civil din California CITEȘTE ȘI Google trebuie să plătească o sancțiune pentru comportament incorect într-un proces civil din California

La acest eveniment sunt așteptate să fie prezentate Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, două noi modele din cele două serii de smartphone-uri pliabile ale companiei ajunse deja la a patra generație.

Lansarea telefoanelor pliabile în luna august este un pas firesc pentru Samsung, care a renunțat la seria Note în favoarea acestora, seria Note fiind prezentată în mod tradițional în aceeași lună august.

Însă, noutățile Samsung nu se vor opri la cele două smartphone-uri pliabile. Tot atunci există șanse mari ca producătorul coreean să-și prezinte și noua serie de smartwatch-uri.

Aceasta ar urma să fie compusă din două modele, care se vor numi Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Imaginile apărute până acum sugerează că acestea nu vor mai folosi vechea ramă rotativă, pe care utilizatorii ajunseseră să o aprecieze.

Noile telefoane și ceasuri Samsung ar urma să intre pe piață din 26 august, conform informațiilor vehiculate pe surse. Compania coreeană va confirma sau infirma această informați în cadrul evenimentului de lansare.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
smartwatch