Apple pregătește lansarea a două laptopuri MacBook Pro cu M2 anul acesta

Apple pregătește lansarea a două laptopuri MacBook Pro cu M2 anul acesta
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 iul 2022

În toamnă, Apple intenționează să lanseze două noi modele de laptopuri MacBook Pro cu ecrane de 14 și 16 inch, asta dacă problemele de stocuri nu vor duce la amânarea lansării acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În toamna anului trecut, Apple a lansat două laptopuri MacBook Pro cu chipset-urile M1 Pro și M1 Max dezvoltate intern. Acum, compania vrea ca la un an distanță să aibă pe pe piață o nouă versiune a acestora.

În principiu, laptopurile de anul acesta vor fi în mare parte la fel ca cele de anul trecut, conform informațiilor primite de Bloomberg. Singura mare deosebire va consta în folosirea noului chipset al companiei, M2.

Intel își va scumpi produsele la toamnă CITEȘTE ȘI Intel își va scumpi produsele la toamnă

În cazul celei de a doua generații de chipset-uri dezvoltate intern de Apple, s-a pun un accent deosebit pe performanța grafică, care, în cazul noului MacBook Air, a adus o îmbunătățire de până la 35%.

Același lucru este așteptat și de la viitoarele modele de MacBook Pro, deși date concrete despre diferențele în ceea ce privește performanța față de versiunile de anul trecut nu se cunosc.

Apple ar vrea să lanseze cele două noi laptopuri în toamnă, însă, în funcție de situația stocurilor de componente, lansarea acestora ar putea fi amânată, în ultimă instanță, pentru primăvara anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
laptopuri
macbook pro
m2