SAP și Apple se asociază pentru a ajuta clienții să își dezvolte propriile aplicații mobile pentru afaceri

SAP și Apple se asociază pentru a ajuta clienții să își dezvolte propriile aplicații mobile pentru afaceri
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2019

Dezvoltatorul german de software pentru afaceri SAP și Apple se asociază pentru a ajuta clienții să își creeze propriile aplicații mobile pentru afaceri, utilizând tehologia de învățare automată a Apple, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acest lucru va face posibilă, cu ajutorul realității augmentate, utilizarea iPhone-urilor sau a iPad-urilor pentru o serie de sarcini de afaceri, cum ar fi aranjarea cu acuratețe a rafturilor din magazine sau reparațiile echipamentelor, scrie News.ro.

SAP a format un parteneriat cu Apple în 2016, pentru a reface aplicațiile mobile pentru liniile existente de produse, inclusiv pentru managementul resurselor umane și al cheltuielilor, astfel încât să funcționeze în mod nativ pe sistemul de operare iOS al Apple.

Edge va include un mod de compatibilitate cu Internet Explorer CITEȘTE ȘI Edge va include un mod de compatibilitate cu Internet Explorer

Aplicațiile native sunt dezvoltate în mod special pentru hardul și softul unui dispozitiv, ceea ce înseamnă că funcționează mai bine decât aplicațiile de pe web sau cele bazate pe sistemul cloud, care sunt proiectate pentru a funcționa pe platforme multiple.

Această alianță este extinsă acum pentru un portofoliu mai larg de aplicații ale SAP, inclusiv în domenii precum achizițiile. Va fi posibil ca aplicațiile să funcționeze pe computerele Mac al Apple, au anunțat companiile într-un comunicat comun.

Directorii generali Bill McDermott și Tim Cook, care au apărut împreună pe scenă la conferința anuală Sapphire a SAP, destinată utilizatorilor din SUA, au spus că tehnologia CORE ML a Apple va permite companiilor să creeze aplicații personalizate pe platforma Leonardo a SAP.

viewscnt
Afla mai multe despre
sap
apple
aplicatii mobile