Setările de parenting nu funcționează pe dispozitivele Apple

Setările de parenting nu funcționează pe dispozitivele Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2023

Din cauza unui bug, limitele de utilizare impuse de părinți pentru cei mici nu funcționează în prezent pe telefoanele și tabletele Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Setările de control parental din Screen Time, prin care părinții pot seta limite de utilizare pentru copii pe dispozitivele Apple, nu sunt aplicate în prezent din cauza unui bug.

Bug-ul în cauză face ca părinții să nu-și dea seama că setările de control parental pe care le fac nu sunt aplicate, decât dacă se duc și verifică situația pe dispozitivul copilului.

iPhone 15 Pro va avea margini mai înguste în jurul ecranului CITEȘTE ȘI iPhone 15 Pro va avea margini mai înguste în jurul ecranului

În mod normal, setările de control parental din Screen Time le permit părinților să specifice ce aplicații și pentru cât timp pot folosi cei mici. Aceste setări ar trebui aplicate prin Family Sharing.

Apple a răspuns, când a fost întrebată de WSJ, că este la curent de existența acestui bug, însă, nu a oferit și o estimare privind rezolvarea problemei.

Compania americană lucrează în prezent la iOS 17, versiunea care urmează să fie lansată, cel mai probabil, în luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
parenting
apple
iphone
ipad