X (Twitter) va trece la dark mode

X (Twitter) va trece la dark mode
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 iul 2023

Modul întunecat de afișare va deveni activ în mod implicit pe platforma socială cunoscută până nu demult drept Twitter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pentru scurt timp, Elon Musk a creat o nouă controversă. Acesta a anunțat că X (fosta Twitter) va folosi doar modul de afișare cu culori întunecate și va renunța la modul obișnuit, cu text negru pe fundal alb.

„Este mai bine așa din toate punctele de vedere” a scris Musk pe X.

Elon Musk: Numărul utilizatorilor lunari ai platformei de socializare X, fosta Twitter, a atins ”un nou maxim” CITEȘTE ȘI Elon Musk: Numărul utilizatorilor lunari ai platformei de socializare X, fosta Twitter, a atins ”un nou maxim”

Apoi, după un mare număr de comentarii care pledau pentru păstrarea modului obișnuit de afișare, Musk a revenit, spunând că acesta va fi, totuși, păstrată, dar că modul întunecat va fi activ în mod implicit.

Asta înseamnă că utilizatorii care vor să păstreze modul tradițional de afișare vor trebui să acceseze meniul de configurare a aplicației și să îl aleagă de acolo.

X are în prezent și o a treia opțiune, cu o paletă intermediară de culori și un fundal gri. Aceasta va dispărea, spune Musk.

Rețeaua socială deținută acum de Elon Musk se află în plin proces de schimbare a brandului de la Twitter la X. Compania tocmai a reușit să schimbe numele aplicațiilor mobile, care acum se numesc, simplu, X.

Musk vrea transforme X într-o „super aplicație”, care, pe lângă partea socială, să ofere multe alte facilități, cu accent pe cele financiare, precum plățile.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
x
twitter
dark mode