Sharp face măști de protecție în loc de televizoare

Sharp face măști de protecție în loc de televizoare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2020

Producătorul japonez de echipamente electronice a decis modifice producția unei fabrici, care să facă măști de protecție în loc de televizoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru că măștile de protecție sunt mult, mult mai căutate decât televizoarele în această perioadă în Japonia și nu numai, Sharp și-a recondiționat o fabrică unde se produceau televizoare pentru a face măști de protecție.

Fabrica Sharp din Kameyama, prefectura Mie, unde se făcea panouri LCD și se asamblau televizoare, va produce începând de luna acesta măști de protecție.

Un donator important al Partidului Republican american a cumpărat o participație la Twitter și vrea înlăturarea directorului general Jack Dorsey CITEȘTE ȘI Un donator important al Partidului Republican american a cumpărat o participație la Twitter și vrea înlăturarea directorului general Jack Dorsey

Sharp vrea ca până la sfârșitul aceste luni, în această fabrică, să fie produse 150.000 de măști pe zi. Targetul final este ca, eventual, să iasă pe poarta fabricii în fiecare zi 500.000 de măști.

Compania japoneză, care este deținută de Foxconn, nu și-a definitivat încă strategia de distribuție și preț.

Măștile sunt foarte greu de găsit în Japonia în această perioadă. În Japonia, măștile de protecție se poartă oricum iarna, fiind ceva normal în multe orașe.

Apariția coronavirusului a pus și mai multă presiune pe producția de măști, ajungându-se să se impună limitarea vânzărilor la o singură mască unei persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
shartp
masti
televizoare