Și editorul revistei Playboy își va închide pagina de Facebook

Și editorul revistei Playboy își va închide pagina de Facebook
scris 28 mar 2018

Editorul revistei Playboy a anunțat că își va închide pagina de Facebook, susținând că recurge la acest gen deoarece nu vrea să fie complice cu "practicile" rețelei de socializare indicate în scandalul  izbucnit recent, ce are în centru folosirea fără permisiune a informațiilor personale ale peste 50 de milioane de utilizatori. Săptămâna trecută, Elon Musk a dezactivat sau a șters paginile de Facebook ale companiilor Tesla și SpaceX.

"Există peste 25 de milioane de fani care comunică cu Playboy prin intermediul mai multor pagini Facebook și nu vrem să fim complici în expunerea acestora", este mesajul companiei.

Săptămâna trecută, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a postat prima sa reacție la scandalul Cambridge Analytica, spunând că este vorba despre un abuz de încredere, atât între părțile implicate, cât și între Facebook și cei care își pun la dispoziție date personale, așteptându-se ca acestea să fie protejate. El a oferit explicații cu privire la modul în care datele utilizatorilor au ajuns în posesia firmei de consultanță, la măsurile deja luate și la cele pe care platforma Facebook urmează să le ia în urma acestui scandal.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
facebook
pagini
cont
spacex
tesla
cambridge analytica