Apple ar putea lansa o versiune mai ieftină de iPad

Apple ar putea lansa o versiune mai ieftină de iPad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 mar 2018

În cadrul unei eveniment ce va avea loc în cursul săptămânii viitoare, Apple este așteptată să prezinte un model de iPad mai ieftin decât cele de până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a anunțat pentru marți un eveniment care se concentrează pe zona de educație, iar specialiștii se așteaptă ca gigantul american să prezinte un așa-numit iPad de buget și o soluție software pentru educație.

Informația aceasta a fost precedată de zvonuri care vorbeau despre un model de iPad de 259 de dolari pe care Apple l-ar fi pregătit în ultimul an. Nu se știe ce facilități vor fi incluse și ce opțiuni vor fi sacrificate pentru a obține reducerea de preț.

Huawei pregătește un smartphone cu 512 GB spațiu de stocare CITEȘTE ȘI Huawei pregătește un smartphone cu 512 GB spațiu de stocare

Apple concurează în principal cu Google și Microsoft pe zona de educație, iar o tabletă mai ieftină ar fi o soluție pentru o nișă în care prețul este poate cel mai important considerent.

Conform zvonurilor actuale, 2018 ar putea fi anul cu cele mai multe produse de buget lansate de Apple. Este posibil ca anul acesta compania americană să mai lanseze modele mai ieftine de MacBook și iPhone.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad