Signal crește puternic, datorită lui Elon Musk

Signal crește puternic, datorită lui Elon Musk
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 ian 2021

Atacul asupra Capitolului l-a făcut pe cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din lume să critice Facebook și să recomande Signal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Elon Musk a răbufnit pe Twitter la adresa Facebook, după atacul sângeros asupra Capitolului. Antreprenorul american crede că Facebook este unul din principalii vinovați, fiind platforma care a înlesnit comunicarea și organizarea celor care au pus la cale atacul.

Cel mai bogat om din lume le sugerează utilizatorilor să aleagă alte produse în locul celor deținute de Facebook și recomandă Signal în locul WhatsApp sau Messenger.

WhatsApp adaugă clauze pentru partajarea datelor cu Facebook în condițiile de utilizare ale serviciului CITEȘTE ȘI WhatsApp adaugă clauze pentru partajarea datelor cu Facebook în condițiile de utilizare ale serviciului

Musk este recunoscut pentru retorica anti Facebook, acesta având mai multe ieșiri de acest gen până acum. În 2018, șeful Tesla a anunțat că și-a șters contul de Facebook.

Recomandarea lui Musk nu a rămas fără ecou, unii dintre cei peste 41 de milioane de urmăritori trecând imediat la fapte.

Ca urmare, numărul conturilor noi de Signal a crescut suficient de mult pentru a-i crea acestuia probleme de funcționare.

Nu se știe deocamdată câte conturi noi au fost create de la postarea lui Musk, însă cei de la Signal au anunțat, tot pe Twitter, că procesul de înregistrare al utilizatorilor noi funcționează cu greutate, din cauza numărului foarte mare de cereri.

Signal este considerată cea mai sigură aplicație de comunicare, cu cel mai puternic algoritm de criptare, fiind și preferata lui Edward Snowden.

viewscnt
Afla mai multe despre
signal
elon musk
facebook