Sistemul informatic al Registrului Auto Român va fi realizat de Maguay Computers pentru 4 mil. lei

Sistemul informatic al Registrului Auto Român va fi realizat de Maguay Computers pentru 4 mil. lei
scris 20 apr 2016

Maguay Computers a câștigat licitația pentru furnizarea către Registrul Auto Român (RAR) a unui sistem informatic de baze de date și extinderea capacității sistemelor de stocare existente în București și Voluntari (județul Ilfov). Contractul a fost atribuit pentru suma de 3,95 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 4,1 milioane de lei, fără TVA.

La licitație s-a înscris și Printopia Timișoara, dar oferta a vizat doar extinderea capacității sistemelor de stocare existente în București și Voluntari (județul Ilfov), care reprezintă lotul 2 al licitației inițiate de RAR la finele anului trecut.

Terții susținători ai Maguay Computers sunt Maguay Impex București și ETA2U SRL Timișoara.

"Obiectivul principal al proiectului vizează implementarea în cadrul RAR a unui sistem informatic integrat hardware și software de baze de date, optimizat, capabil să asigure disponibilitate, performanță ridicată, scalabilitate, să gestioneze multiple baze de date consolidate, în vederea reducerii costurilor de suport și mentenanță, administrare centralizată și ușoară, în concordanță cu evoluția sistemelor de gestiune a bazelor de date relaționale către o arhitectură modernă", se arată în caietul de sarcini al licitației.

RAR este desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranței rutiere, protecției mediului înconjurător și asigurării calității.

viewscnt
Afla mai multe despre
registrul auto romana
maguay
licitatie
sistem informatic