Softelligence vrea să deschidă noi birouri în afara României și anunță angajări

Softelligence vrea să deschidă noi birouri în afara României și anunță angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2018

Softelligence, companie specializată în servicii software de business, are în plan să continue și anul viitor dezvoltarea operațiunilor, inclusiv cu suplimentarea echipei cu cel puțin 50%, după ce în ultimii doi ani a deschis reprezentanțe în Canada și Marea Britanie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În următorii doi ani ne propunem să aducem alături de noi încă 100-150 de noi colegi care să susțină creșterea accelerată din cadrul Softelligence”, spune Adrian Blidăruș, CEO al companiei.

Înființată din 2006 de Adrian Blidăruș și Teodor Blidăruș, Softelligence s-a separat recent de FintechOS.

Rețeaua socială de întrebări și răspunsuri Quora, atacată de hackeri. Peste 100 de milioane de conturi au fost compromise CITEȘTE ȘI Rețeaua socială de întrebări și răspunsuri Quora, atacată de hackeri. Peste 100 de milioane de conturi au fost compromise

După finalizarea separării de FintechOS, echipa Softelligence s-a dezvoltat atât pe parte operațională, cât și tehnică, ajungând în prezent la aproape 200 de angajați. Dacă ritmul de creștere se va păstra, compania va avea în 2020 aproximativ 400 de angajați.

La nivel geografic, compania continuă să furnizeze servicii de accelerare digitală pentru clienții din România, CEE, UK și Canada, în special din industria de asigurări și cea bancară, atât prin dezvoltarea operațiunilor din Canada și Marea Britanie, cât și prin identificarea altor piețe cu potențial de extindere.

Centrele de unde vor fi furnizate serviciile vor rămâne în București și Craiova. Compania ia în calcul însă și deschiderea de noi centre de dezvoltare în alte orașe din România.

Grupul Softelligence estimează că va finaliza anul 2018 cu o cifră de afaceri consolidată de peste 8 milioane euro. “Pentru anul viitor țintim o creștere de peste 50%”, a mai spus Adrian Blidăruș.

În prezent, compania deține 4 birouri în Romania, Marea Britanie și Canada, din care deservește clienți enterprise la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
softelligence
adrian blidarus