Apple a anunțat care sunt cele mai bune jocuri și aplicații ale anului

Apple a anunțat care sunt cele mai bune jocuri și aplicații ale anului
scris 4 dec 2018

La doar câteva ore după Google, Apple a făcut public topul “Best of 2018”, top în care editorii magazinului digital numesc cele mai bune aplicații și jocuri din acest an.

Cea mai bună aplicație de iPhone a anului a fost desemnată Procreate Pocket, o aplicație de desenat care se bazează pe nivelele de presiune diferite recunoscute de 3D Touch la apăsarea degetului pe ecran.

Froggipedia este cea mai bună aplicație de iPad a acestui an, o aplicație care salvează broaște prin intermediul realității augmentate - broaștele pot fi disecate pe tabletă fără a mai fi necesară uciderea lor.

Cele două aplicații par a fi alese de Apple pe baza unui criteriu comun: ambele au la bază tehnologii prin care Apple își promovează produsele, tehnologia 3D Touch respectiv realitatea augmentată.

Google prezintă lista celor mai bune produse din Play Store pentru acest an - filme, seriale, cărți CITEȘTE ȘI Google prezintă lista celor mai bune produse din Play Store pentru acest an - filme, seriale, cărți

În cazul Froggipedia este implicat și stylus-ul Apple Pencil, care poate fi folosit ca scalpel pentru disecarea broaștelor.

Aplicația de prelucrare grafică Pixelmator Pro a fost numită cea mai bună aplicație a anului pentru Mac, în vreme ce câștigătorul pe platforma Apple TV este Sweat, o aplicație pentru antrenarea celor care fac exerciții acasă.

Cele mai bune jocuri ale anului au fost declarate Donut County (iPhone), Gorogoa (iPad), The Gardens Between (Mac) și Alto’s Odyssey (Apple TV). Ultimului i-a fost acordat și premiul Apple Design Award anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ipad
apple tv
mac
aplicatii
jocuri
ios