Sony este convins de succesul PlayStation VR2

Sony este convins de succesul PlayStation VR2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 oct 2022

A doua versiune a căștilor de realitate virtuală pentru PlayStation este pe cale de a fi lansată pe piață, iar producătorul japonez merge înainte cu un plan ambițios de producție în masă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultimul an, Sony a tot lansat pe piață informații punctuale despre a doua versiune a căștilor sale de realitate virtuală pentru consola de jocuri PlayStation. Astfel, se cunosc foarte multe informații, mai puțin data lansării și prețul.

Acum, grație surselor Bloomberg, se știe și faptul că Sony are planuri ambițioase pentru PlayStation VR2 și că executivii companiei par a fi convinși de succesul de piață pe care îl va înregistra aceasta.

Profitul operațional al Samsung a scăzut în trimestrul trei cu 32%, pentru prima oară din 2019, din cauza prețurilor mai mici ale semiconductorilor CITEȘTE ȘI Profitul operațional al Samsung a scăzut în trimestrul trei cu 32%, pentru prima oară din 2019, din cauza prețurilor mai mici ale semiconductorilor

Astfel, Sony a comandat asamblarea a 2 milioane de căști PlayStation VR2 până în martie 2023, ceea ce nu poate fi caracterizat altfel decât drept un plan ambițios al companiei japoneze.

Până acum, casca cu cel mai mare succes a fost Meta Quest 2, care s-a vândut în 17 milioane de exemplare, ceea ce este o cifră mică în comparație cu vânzările de console pentru gaming.

Cei de la Sony au fost încurajați nu doar de semnalele primite din piață și media, ci și de faptul că, până acum, nu s-au confruntat cu problemele de producție și stocuri care au afectat în ultimii doi ani mulți producători de electronice.

Se așteaptă ca Sony să lanseze PlayStation VR2 undeva la începutul anului viitor, iar până atunci să existe stocuri suficiente atât de căști, cât și de console. Viitoarea cască de realitate virtuală a companie va funcționa doar cu PS5, astfel că cei care nu au deja cea mai nouă versiune a consolei, vor trebui să o cumpere împreună cu casca.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation vr2
realitate virtuala
gaming