Sony testează un serviciu de streaming pentru PlayStation 5

Sony testează un serviciu de streaming pentru PlayStation 5
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iun 2023

Producătorul japonez Sony lucrează la un serviciu de streaming pentru jocurile disponibile pe consolele PlayStation 5, acesta fiind deocamdată în stadiu de test.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sony pregătește lansarea unui serviciu prin care posesorii consolelor PlayStation 5 vor putea să acceseze jocurile disponibile prin streaming, fără să mai aștepte să le descarce.

Serviciul, a cărui existență a fost confirmată de oficialii companiei, se află în faza incipientă de testare și nu are o dată de lansare.

Spotify, amendată cu 5 milioane euro CITEȘTE ȘI Spotify, amendată cu 5 milioane euro

Cert este că acesta va fi adăugat ca o facilitate suplimentară în cadrul abonamentului PlayStation Plus Premium, pentru a atrage și mai mulți abonați. PlayStation Plus Premium costă 15 dolari pe lună (76 de lei în România).

Nu toate jocurile vor fi disponibile pentru streaming în momentul lansării. De regulă, jocurile sunt incluse în cadrul abonamentului PlayStation Plus Premium la aproximativ un an după lansare.

Sony vede acest serviciu de streaming ca un beneficiu în plus pentru abonamentul PlayStation Plus Premium, principalul beneficiu adus utilizatorilor fiind posibilitatea accesării jocurilor fără a mai face download, care înseamnă timp și care necesită spațiu de stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
streaming
playstation 5