Spotify adaugă posibilitatea ascultării și controlării simultane a unui playlist de mai multe persoane

Spotify adaugă posibilitatea ascultării și controlării simultane a unui playlist de mai multe persoane
scris 3 aug 2020

Serviciul suedez de streaming extinde funcționalitatea opțiunii Group Session, prin care mai mulți abonați pot contribui cu melodii și asculta în același timp o anumită listă de cântece.

Orice abonat Spotify Premium poate acum partaja cu până la 5 prieteni, printr-un link, o listă de melodii. Link-ul playlist-ului poate fi trimis prin orice aplicație de chat, Spotify neavând, încă, un serviciu intern de comunicare între utilizatori.

Inițierea unui Group Session și generarea link-ului de invitare se face din meniul Connect, care poate fi accesat din ecranul de redare.

iPhone-urile s-ar putea transforma în terminale pentru plăți directe CITEȘTE ȘI iPhone-urile s-ar putea transforma în terminale pentru plăți directe

În urma accesării link-ului primit, cei invitați au acces complet la lista respectivă. Aceștia pot întrerupe redarea, pot sări melodii și pot adăuga alte cântece la playlist-ul respectiv.

Orice acțiune asupra redării se produce (aproape) simultan pe toate device-urile care participă. De exemplu, dacă unul dintre utilizatori dă pauză, aceasta se va produce pentru toți participanții.

Prin noua facilitate, Spotify extinde funcționalitatea Group Sessions, care era până acum disponibil doar celor care se aflau împreună, în același loc. Acum, colaborarea și ascultarea simultană sunt disponibile oriunde s-ar afla utilizatorii.

Group Sessions este o funcție disponibilă doar celor care au un abonament Premium. Compania suedeză încearcă deja de câțiva ani să adauge un plus de funcționalitate conturilor Premium, prin care să motiveze cât mai mulți oameni să plătească.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzica