Spotify va fi preinstalat pe unele smartphone-uri Samsung

Spotify va fi preinstalat pe unele smartphone-uri Samsung
scris 11 mar 2019

Samsung și Spotify au încheiat un parteneriat în urma căruia aplicația serviciului suedez de streaming muzical va fi preinstalată pe unele dintre cele mai noi smartphone-uri ale producătorului coreean.

Conform comunicatului emis de Spotify, smartphone-urile Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G, Galaxy Fold și unele modele din seria Galaxy A vor avea aplicația Spotify deja instalată când acestea vor ajunge în posesia utilizatorilor.

Cei care vor cumpăra Galaxy S10 vor primi acces gratuit vreme de 6 luni la versiunea premium a serviciului. Această ofertă are însă două limitări majore.

În primul rând, oferta este valabilă doar pe teritoriul Statelor Unite, cel puțin pentru început. În al doilea rând, de ea pot beneficia doar utilizatorii noi.

Galaxy S10 a înregistrat vânzări record în două țări CITEȘTE ȘI Galaxy S10 a înregistrat vânzări record în două țări

Asta înseamnă că și dacă această ofertă va ajunge la un moment dat să fie extinsă la nivel global, de ea nu vor putea beneficia cei care au fost anterior abonați la serviciul premium sau au folosit perioada gratuită de test.

Spotify pare să fi reușit în ultimii ani să dezvolte o relație privilegiata cu Samsung și Google.

Producătorul coreean a anunțat anul trecut că Spotify va fi player-ul muzical implicit pe difuzorul inteligent Galaxy Home, pe care încă nu l-a lansat.

De asemenea, aplicația Spotify a fost integrată de Google în ambele sale servicii de navigare, Google Maps și Waze. Utilizatorii pot controla muzica redată de Spotify direct din Google Maps și Waze.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
samsung