Startup-ul românesc Soleadify a atras o investiție de 1,5 milioane de dolari

Startup-ul românesc Soleadify a atras o investiție de 1,5 milioane de dolari
scris 21 oct 2020

Soleadify, un startup fondat de Sorina Vlăsceanu, Florin Tufan și Mihai Vinaga, și care se folosește de machine learning pentru a crea baze de date despre companii din toate domeniile, a primit o finanțare de 1,5 milioane de dolari de la GapMinder Venture Parters și DayOne Capital, precum și de la o serie de angel investors care au investit prin intermediul platformei de equity crowdfunding Seedblink.

Soleadify este o aplicație destinată agențiilor care oferă servicii de marketing digital, ajutându-le să ajungă mai rapid la potențialii clienți în funcție de tematică, tehnologii folosite sau alte trăsături specifice industriei. Printr-o astfel de aplicație, dezvoltatorii web sunt conectați cu potențiali clienți prin aplicarea anumitor algoritmi și filtre personalizate care să țină cont de interesele și competențele digitale ale acestora.

Intel vinde business-ul de memorii NAND rivalului SK Hynix, tranzacție de 9 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Intel vinde business-ul de memorii NAND rivalului SK Hynix, tranzacție de 9 miliarde dolari

Datele din Soleadify sunt folosite de către echipe de vânzări B2B pentru a găsi și contacta potențiali clienți. Baza de date creată de algoritmii de machine learning ai startupului a ajuns să adune peste 40 de milioane de profile de business-uri, analizând întreg internetul.

Finanțarea va fi folosită pentru dezvoltare.

viewscnt
Afla mai multe despre
soleadify
sorina vlăsceanu
florin tufan