Stefanini a inaugurat un centru de suport la Târgu Mureș unde va angaja 60 de specialiști până la finele anului

Stefanini a inaugurat un centru de suport la Târgu Mureș unde va angaja 60 de specialiști până la finele anului
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 21 apr 2016

Stefanini România, subsidiară locală a companiei braziliene Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, a inaugurat un centru de suport la Târgu Mureș, al treilea din România, după cele din București și Sibiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul noului centru Stefanini lucrează, în prezent, 20 angajați, specializați în principal pe limbile germană și maghiară, dintre care 80% au un nivel de experiență junior, iar 20% senior. Aceștia furnizează servicii către companii multinaționale care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine.

“Am ales să deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local în Târgu Mureș pentru a facilita procesul de recrutare, având în vedere că aici locuiesc persoane care cunosc limba germană și maghiară, ambele tot mai cerute pe piața de outsourcing”, a declarat Andreea Stănescu, VicePresident Stefanini EMEA Delivery

Reprezentanții companiei își propun ca până la finalul anului să tripleze numărul de angajați ai noului centru de suport, ajungând astfel la o echipă formată din 60 de specialiști.

Prezentă în 39 de țări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore și nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicații, precum și servicii BPO.

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini
centru
tărgu mureș
angajări