Stratulat Albulescu a asistat compania americană ThoughtWorks cu privire la achiziția Gemini Solutions, o companie românească de software

Stratulat Albulescu a asistat compania americană ThoughtWorks cu privire la achiziția Gemini Solutions, o companie românească de software
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 20 ian 2021

Această achiziție va îmbunătăți semnificativ capacitatea ThoughtWorks de a sprijini și a deservi clienții, în special pe piața din Europa. Echipa Gemini Solutions aduce o bogată experiență în IoT, Big Data, Inteligență Artificială, data science, mobilitate și cloud, sporind și consolidând oferta de servicii ThoughtWorks în acest domeniu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gemini Solutions a fost fondată în anul 2005 de către un grup de ingineri din Silicon Valley specializați în tehnologie. Cu un centru de dezvoltare în România, Gemini Solutions este dedicată furnizării de servicii de dezvoltare produse software de înaltă clasă. Cu o echipă de peste 170 de ingineri software și personal operațional, care își desfăsoară activitatea în București, Cluj și Iași, Gemini Solutions acoperă un spectru larg de tehnologii în întregul ciclu de funcționare al dezvoltării produselor software. Compania oferă un mix unic de creativitate, agilitate, disciplină și o tehnică excelentă.

Fondată cu peste 25 de ani în urmă, ThoughtWorks este o companie globală de tehnologie cu 46 de birouri în 15 țări și cu peste 7.000 de angajati. Compania oferă servicii de design software, precum și instrumente și servicii de consultanță. Având ca bază dezvoltarea sistemelor personalizate și livrarea de software performant, compania se află în prima linie atunci când ne referim la definirea principiilor tehnologice utilizate de către unele dintre cele mai mari organizații din lume.

Firma de avocatură globală Nixon Peabody LLP a fost principalul consultant juridic al ThoughtWorks în cadrul tranzacției, în timp ce Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică cu privire la aspecte de drept românesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Partner), ambii parte a grupului dedicat Tech/M&A din cadrul firmei. Echipa SAA a inclus, de asemenea, pe Andrei Albulescu (Partner) și Anca Ulea (Managing Associate), care au acordat asistență juridică cu privire la aspectele de dreptul muncii, George Chiocaru (Managing Associate) - cu privire la aspectele privind protecția datelor cu caracter personal iar Mădălina Spătaru (Associate) a acoperit aria de Proprietate Intelectuală.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
thoughtworks
gemini solutions