Telegram își lansează primul abonament

Telegram își lansează primul abonament
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 iun 2022

Telegram Premium oferă upload pentru fișiere mai mari, download-uri mai rapide și alte funcții suplimentare pentru un abonament lunar de 5 dolari pe lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Așa cum anunța în urmă cu câteva săptămâni, Telegram a lansat un abonament care oferă funcții suplimentare, promițând că acesta nu va avea un impact negativ asupra funcționalității oferite celorlalți utilizatori.

Pentru 5 dolari pe lună, abonații vor putea trimite fișiere de până la 4GB, în loc de 2GB, cât au voie restul utilizatorilor și cât era limita generală până acum.

Meta vrea să vândă haine digitale pe bani reali CITEȘTE ȘI Meta vrea să vândă haine digitale pe bani reali

Același abonament va oferi și download-uri mai rapide pentru plătitori, însă, Telegram nu a oferit detalii în acest sens, astfel că nu se știe exact ce viteze vor avea abonații și care este diferența față de viteza normală.

Abonamentul Premium va aduce și alte beneficii, principiul fiind dublarea capacităților oferite celorlalți utilizatori. De exemplu, abonații vor putea urmării până la 1.000 de canale (în loc de 500 cât au voie restul utilizatorilor), pot crea până la 20 de link-uri publice cu t.me (în loc de 10), pot salva până la 400 de GIF-uri ca favorite (în loc de 200) etc.

În fine, abonații nu vor mai vedea mesajele sponsorizate ce apar în canalele publice de discuții și pot schimba pictograma aplicației.

Cu ocazia lansării abonamentului Premium, Telegram a anunțat că se bucură în prezent de 700 de milioane de utilizatori care folosesc serviciul cel puțin o dată pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
premium
abonament