VIDEO Nothing, noua companie a co-fondatorului OnePlus Carl Pei, a prezentat prima imagine cu Phone 1

VIDEO Nothing, noua companie a co-fondatorului OnePlus Carl Pei, a prezentat prima imagine cu Phone 1
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iun 2022

Compania înființată de Carl Pei după despărțirea de OnePlus, Nothing, a prezentat o imagine cu designul primului telefon pe care-l va lansa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nothing se pregătește de lansarea primului telefon, eveniment ce avea loc în luna iulie. Până atunci, pentru a crește cumva interesul, compania a publicat o imagine care înfățișează spatele dispozitivului.

Phone 1, cum se va numi primul telefon al companiei, are un spate transparent, exact așa cum sugerau și zvonurile vehiculate până acum. Transparența carcasei de pe spate face să fie vizibile anumite componente interioare.

Samsung își unifică soluțiile de plată și stocare a documentelor CITEȘTE ȘI Samsung își unifică soluțiile de plată și stocare a documentelor

Același spate transparent găzduiește niște benzi iluminate, unele încadrând lentilele camerelor foto de pe spate. Nu se știe dacă aceste lumini sunt asociate unor funcții, sau au doar rol de discotecă.

Ce se mai știe despre primul telefon al Nothing, pe surse, este că va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon, va avea încărcare wireless și va folosi o versiune modificată de Android, care se va numi Nothing OS.

Se așteaptă ca Nothing să prezinte oficial Phone 1 pe 12 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
nothing
carl pei
smartphone
android
phone 1