Telegram va integra formatul Story

Telegram va integra formatul Story
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 iul 2023

În curând, formatul Story va putea fi folosit și de utilizatorii Telegram, însă, va fi adoptat un design care nu-i va deranja nici pe cei care nu au de gând să-l folosească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Șeful companiei, Pavel Durov, a anunțat că Telegram va adăuga opțiunea postării în formatul Story, cunoscută deja utilizatorilor din multe alte aplicații, precum Snapchat și Instagram.

Durov spune că, tocmai pentru există deja în numeroase aplicații, nu a vrut să integreze acest format, însă, numărul foarte mare de cereri în acest sens primite de la oameni l-au determinat să se răzgândească.

Twitter a restricționat temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea CITEȘTE ȘI Twitter a restricționat temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea

Telegram va oferi opțiuni granulare de intimitate, care-i vor oferi utilizatorului posibilitatea de a alege exact cine poate și cine nu poate să vadă Story-urile.

În cadrul acestor postări, care pot fi atât imagini, cât și filmări, vor putea fi adăugate inclusiv subtitrări și tag-uri care să facă trimitere la alte persoane. Telegram va facilita și captura simultană cu camera principală și cea frontală a telefonului, pentru postări în stilul BeReal.

O postare în acest format pe Telegram va putea fi configurată să rămână activă 6, 12, 24, sau 48 de ore, dar poate rămâne vizibilă mereu în cadrul profilului personal.

Partea cea mai interesant vine, însă, din designul ales de Telegram pentru această facilitate. Va exista un nou rând care va afișa Story-urile cunoscuților în partea de sus a aplicației, însă, acesta va putea fi comasat în spațiul deja existent.

Aceasta abordare va permite celor care nu sunt adepții acestui format să dea pur și simplu la o parte secțiunea dedicată Story-urilor și să folosească aplicația la fel ca până acum.

Formatul Story va începe să apară pe Telegram cândva la începutul lunii iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
story