Threads, noua rețea socială Meta, are deja peste 10 milioane de utilizatori

Threads, noua rețea socială Meta, are deja peste 10 milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 iul 2023

Oamenii, în special cei care folosesc deja Instagram, par să fi luat cu asalt noua rețea socială Threads, tocmai lansată de Meta, companie care mai deține Facebook, Instagram și WhatsApp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mark Zuckerberg a stat joi cu ochii pe cifrele de trafic ale noii sale rețele sociale și a anunțat deja depășirea mai multor praguri de utilizare la fiecare câteva ore.

După primele două ore din momentul lansării, șeful Meta anunța deja că peste 2 milioane de oameni au început să folosească Threads.

Meta va lansa joi o nouă rețea socială, dar nu și în Europa CITEȘTE ȘI Meta va lansa joi o nouă rețea socială, dar nu și în Europa

Două ore mai târziu, Threads ajungea deja la 5 milioane de utilizatori. După șapte ore din momentul lansării, noua rețea socială trecea deja de pragul de 10 milioane de utilizatorii.

Era de așteptat să existe un interes mare pentru o nouă rețea socială dezvoltată de Meta, fie și strict din curiozitate. Acesteia i se adaugă dezgustul pe care deja mulți utilizatori și l-au exprimat față de Twitter și de modul în care această platformă este condusă de Elon Musk.

Threads este exact o clonă de Twitter, cu aceeași funcționalitate și același design, în mare, plus logarea cu contul de Instagram. Lipsesc, în momentul lansării, anumite facilități - nu pot fi puse hashtag-uri, iar funcția de căutare merge doar pentru nume de utilizatori.

Noua rețea socială nu este disponibilă și în Europa. Meta nu s-a grăbit să o lanseze aici, pentru a evita să intre din nou „în conflict” cu autoritățile europene care se ocupă de protecția datelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
threads
rețea socială
meta
twitter