Threads revine pe creștere

Threads revine pe creștere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 dec 2023

Aplicația rețelei sociale Threads se bucură de o creștere importantă a numărului de download-uri începând din a doua parte a lunii noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Conform unei analize făcute de Apptopia, Threads se bucură acum de un număr de download-uri mai mare decât rivalul X, fost Twitter.

Din 23 noiembrie, aplicația rețelei dezvoltate de Meta ca alternativă la X numără, în medie, 620.00 de download-uri pe zi, de la 350.000 de download-uri pe zi la începutul lunii.

Spotify anunță a treia rundă de concedieri din acest an CITEȘTE ȘI Spotify anunță a treia rundă de concedieri din acest an

Apptopia pune această evoluție pe campaniile de promovare cu reclame derulate de Meta.

Din septembrie, Threads are 41 de milioane de noi download-uri. În aceeași perioadă, X a acumula 27 de milioane de noi download-uri.

Cea mai mare creștere pentru Threads vine acum din India, unde se realizează 11,2% din descărcările aplicației. Statele Unite sunt a doua piață ca număr de download-uri.

Pe surse, Meta va lansa Threads în Europa cândva în cursul acestei luni, ceea ce va reprezenta cea mai mare extindere a rețelei din iulie, când a fost lansată.

viewscnt
Afla mai multe despre
threads
meta