WhatsApp va permite publicarea postărilor pe Instagram

WhatsApp va permite publicarea postărilor pe Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 dec 2023

Postările efemere de pe WhatsApp ar putea fi publicate automat și pe Instagram, într-un mod similar publicării postărilor pe Facebook și Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cea mai nouă versiune beta a aplicației WhatsApp pentru Android include o nouă opțiune, care permite utilizatorilor să publice posturile în format Story atât pe WhatsApp, cât și pe Instagram.

Pentru asta utilizatorii trebuie să intre la Settings → Privacy → Status → Share my status updates și să facă legătura între cele două servicii.

Firefox îmbunătățește suportul pentru extensii CITEȘTE ȘI Firefox îmbunătățește suportul pentru extensii

Formatul Story nu este foarte popular pe WhatsApp, neavând nici pe departe la fel de mulți adepți precum pe Instagram.

Postarea Story-urilor din WhatsApp pe Instagram poate reprezenta o încercare a Meta de a profita de popularitatea acestui format pe Instagram pentru a crește și interesul utilizatorilor de WhatsApp.

Pe de altă parte, Instagram oferă funcții avansate de editare a acestui tip de postări, în timp de opțiunile oferite de WhatsApp sunt mult mai rudimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
instagram
story