TikTok pare să pregătească un rival pentru Instagram

TikTok pare să pregătească un rival pentru Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mar 2024

Codul aplicației TikTok scoate la iveală o nouă aplicație, numită TikTok Photos, la care compania chineză lucrează în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Referințe la o aplicație numită TikTok Photos au fost descoperite de cei de la TheSpAndroid în codul aplicației platformei video.

Așa cum sugerează numele, dar și alte referințe incluse în cod, este vorba de o aplicație de photo sharing, unde utilizatorii își pot publica fotografiile, așa cum publică filmările video pentru TikTok.

Meta își îmbunătățește algoritmul cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI Meta își îmbunătățește algoritmul cu ajutorul AI-ului

TikTok include și opțiunea publicării imaginilor, însă, compania pare să creadă că o modalitate mai bună de folosire a acestui conținut este printr-o aplicație dedicată special fotografiilor.

Tot codul TikTok a scos la iveală faptul că utilizatorii vor putea opta pentru sincronizarea postărilor între cele două aplicații, TikTok și TikTok Photos.

Asta ar însemna că, la fel cum postările Instagram pot ajunge și pe Facebook (sau invers) postările cu fotografii pot fi publicate atât pe TikTok Photos, cât și pe TikTok.

În fine, tot din cod reiese faptul că „TikTok Photos va fi lansată în curând”.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
fotografii
photo sharing
tiktok photos