Tranzacție - Canadienii de la CaseWare intră în România

Tranzacție - Canadienii de la CaseWare intră în România
scris 27 sep 2022

Compania canadiană CaseWare, specializată în soluții software pentru contabilitate, analiză și audit, se extinde în România, cumpărând afacerea locală a firmei germane de software Audicon.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

CaseWare a preluat furnizorul german de soluții software și servicii legate de audit, risc și conformitate Audicon GmbH, inclusiv subsidiara din România, Audicon SRL.

Audicon era distribuitor CaseWare de peste 25 de ani.

Connections Consult afișează la S1 profit net mai mic, deși afacerile au crescut cu o cincime. Compania se angajează să rămână în buget până la finalul anului, însă acțiunile scad CITEȘTE ȘI Connections Consult afișează la S1 profit net mai mic, deși afacerile au crescut cu o cincime. Compania se angajează să rămână în buget până la finalul anului, însă acțiunile scad

Compania germană are birouri în Düsseldorf, Stuttgart și Cluj-Napoca și peste 140 de angajați în total.

Audicon SRL a avut afaceri de 3,68 milioane de lei în 2021, în urcare ușoară de la 3,45 milioane de lei în anul precedent, cu un număr mediu de 15 angajați. Profitul net s-a dublat, de la aproape 102.000 de lei în 2020 la circa 205.000 lei.

Caseware este unul dintre principalii furnizori de soluții desktop și cloud pentru audit, asigurare, raportare financiară și analiză de date pentru firme de contabilitate, corporații și autorități de reglementare guvernamentale, având peste 500.000 de utilizatori în 130 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
caseware
audicon romania
audicon cluj-napoca
preluare
achizitie audicon