Tranzacție: Companiile românești Vertical Digital și Sons of Coding, cumpărate de Eleco pentru 1,5 milioane euro

Tranzacție: Companiile românești Vertical Digital și Sons of Coding, cumpărate de Eleco pentru 1,5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

Vertical Digital și Sons of Coding, companii de software cu sediul în Oradea și Timișoara, au fost preluate de Eleco, furnizor specializat de software listat pe piața Alternative Investment Market a London Stock Exchange, pentru 1, 55 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Vertical Digital și Sons of Coding, achiziționate pentru o sumă inițială de 1,3 milioane de euro și earn-out [valoare contingentă] de 250.000 de euro, au experiență în furnizarea de soluții agile și inovatoare de dezvoltare software, consultanță tehnică și perfecționare către clienți finali europeni și multinaționali, inclusiv Lufthansa Technik, PwC, VW Financial Services și Zoopla.

FOTO Comisia Europeană deschide o anchetă și amenință să suspende chiar începând de joi TikTok Lite CITEȘTE ȘI FOTO Comisia Europeană deschide o anchetă și amenință să suspende chiar începând de joi TikTok Lite

Eleco este un furnizor internațional specializat de software și servicii conexe pentru mediul construit, prin mărcile sale Elecosoft, BestOutcome și Veeuze, din centre de excelență din Marea Britanie, Suedia, Germania, Olanda, SUA și, acum, România.

Achiziția va îmbunătăți capacitățile Eleco, inclusiv cea de a își deservi și scala clienții prin conectarea sistemelor și furnizarea de consultanță tehnică care le va accelera transformarea digitală. Achiziția va permite, de asemenea, creșterea capacității interne de cercetare și dezvoltare, ceea ce va îmbunătăți, în continuare, timpii de valorificare a produselor.

viewscnt
Afla mai multe despre
vertical digital
sons of coding