Tremend continuă strategia de expansiune internațională prin deschiderea unui birou în Luxemburg

Tremend continuă strategia de expansiune internațională prin deschiderea unui birou în Luxemburg

Ștefan Morcov, Managing Director, Tremend Benelux

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2021

Compania românească de consultanță și dezvoltare software Tremend deschide un birou în Luxemburg, consolidându-și astfel prezența în Benelux.

Urmărește-ne și pe Google News

Reprezentanța Tremend din Benelux va fi coordonată de Ștefan Morcov, din funcția de Managing Director. Ștefan Morcov s-a alăturat Tremend în 2018, în calitate de Senior Partner, și a fost implicat în înființarea unor noi unități de business, precum eLearning și celei dedicate sectorului public internațional. Are 20 de ani de experiență în software engineering, management și dezvoltarea de afaceri, inclusiv cu Comisia Europeană.

India este prima țară care cere WhatsApp retragerea noilor politici de intimitate CITEȘTE ȘI India este prima țară care cere WhatsApp retragerea noilor politici de intimitate

„Noul birou ne va permite să fim mai aproape de clienții noștri, să le răspundem nevoilor specifice cu o abordare personalizată și o expertiză tehnică avansată. Tremend Benelux se va concentra pe proiectele Uniunii Europene, pe cele din sectorul privat, inclusiv pe industrii precum comerț, retail sau telecom. Luxemburg va face parte din strategia noastră R&D, susținând dezvoltarea de noi produse și acumularea de know-how. Suntem o organizație cu un puternic ADN tehnic și ne angajăm să menținem excelența și inovația pe toate piețele pe care operăm”, spune Ștefan Morcov, Managing Director, Tremend Benelux.

Beneficiind de poziționarea strategică, planurile pentru biroul din Luxemburg au ca obiectiv atragerea de clienți din țările vecine precum Belgia, Franța, Germania și Olanda și extinderea business-ului în Europa de Vest, prin proiecte de transformare digitală și inovație.

Totodată, activitatea noii filiale se va concentra pe proiectele europene și cu alte instituții internaționale. În 2020, 13,5% din cifra de afaceri a companiei a provenit din proiectele semnate pentru Comisia Europeană. Pentru 2021, Tremend estimează, de asemenea, venituri de 7 milioane de EURO din această verticală.

Tremend a fost fondată de Ioan Cocan și Marius Hanganu în 2005, pornind de la experiența acumulată în Silicon Valley. Compania a avut venituri de 20 de milioane de euro la finalul anului 2020, având puncte de lucru în Belgia, Luxemburg, Marea Britanie, Statele Unite și două sedii în România.  

Tremend are două sedii în România, în București și în Brașov, cât și în Atlanta (Statele Unite), Bruxelles (Belgia), Londra (Marea Britanie), Luxembourg. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tremend
luxemburg