Benefito Mobile, operator virtual de telefonie mobilă, targetează 150.000 de euro pe SeedBlink

Benefito Mobile, operator virtual de telefonie mobilă, targetează 150.000 de euro pe SeedBlink

Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito Mobile

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2021

Benefito Mobile, operator virtual de telefonie mobilă (MVNO), targetează 150.000 de euro pe SeedBlink, cea mai mare platformă de crowdfunding pentru companii tech din Europa de Sud-Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Listarea Benefito Mobile va avea loc marți, 26 ianuarie.

Timișoara și Cluj-Napoca, în Top 20 cele mai sănătoase orașe de locuit din lume, devansând München sau Copenhaga CITEȘTE ȘI Timișoara și Cluj-Napoca, în Top 20 cele mai sănătoase orașe de locuit din lume, devansând München sau Copenhaga

În schimbul acestei finanțări, fondatorii Benefito Mobile vor ceda 10.000 de acțiuni care reprezintă 5,3% din capital.

Investiția va finanța lansarea în al doilea trimestru din 2021 a primei cartele preplătite din România prin care clienții primesc credit pe mobil atunci când achiziționează produse și servicii.

Benefito Mobile este un brand deținut de Goil Services Romania S.A, o companie înființată în aprilie 2018 și care îi are ca acționari pe Goil Power SRL Italia (acționar majoritar), Marian Velicu și Marius Ionescu, doi specialiști din telecomul românesc, cu experiență de 40, respectiv 30 de ani în domeniu. Aceștia dețin împreună aproximativ 36% din companie. De altfel, cei doi au lansat împreună în 2012 Veridian - primul operator mobil virtual din România de tip Mobile Virtual Network Enabler / Virtual Network Aggregator. 

“Listarea pe SeedBlink vine la doar câteva săptămâni după ce am atras o investiție din partea fondului Roca X. Aceste finanțări ne vor susține în a lansa prima cartelă preplatită de telefonie mobilă din România care va crea convergență între domeniul telecomunicațiilor și cel al retailului”, afirmă Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito Mobile.

Conducerea Benefito Mobile mizează să atingă o cotă de 2-3% din piața de telefonie mobilă până la sfârșitul anului 2025. 

De asemenea, cofondatorii Benefito Mobile preconizează că businessul va înregistra o cifră de afaceri de 700.000 de euro anul acesta. În cinci ani, veniturile ar putea ajunge la 15 milioane de euro pe an și un profit brut de aproximativ 5,6 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
benefito mobile