Twitter, acționată în instanță pe motiv că n-ar fi plătit unei companii facturi de peste 600 de mii de dolari

Twitter, acționată în instanță pe motiv că n-ar fi plătit unei companii facturi de peste 600 de mii de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2023

O firmă australiană de management de proiecte a intentat un proces împotriva Twitter la un tribunal din SUA, solicitând plăți cumulative de aproximativ 1 milion de dolari australieni (665.000 de dolari) pentru presupusa neplată a facturilor pentru lucrări efectuate în patru țări, potrivit documentelor depuse la tribunal, transmite CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania privată Facilitate Corp, cu sediul la Sydney, a depus la 29 iunie acțiunea în instanța districtuală din Statele Unite pentru Districtul de Nord al Californiei, susținând că a încălcat contractul din cauza faptului că Twitter nu i-a plătit facturile, scrie G4Media.ro.

Căștile Apple vor măsura temperatura corpului CITEȘTE ȘI Căștile Apple vor măsura temperatura corpului

Procesul intentat de firma australiană este cel mai recent care invocă neplata facturilor și a chiriei împotriva Twitter (TWTR) de când Elon Musk a cumpărat platforma de socializare pentru 44 de miliarde de dolari anul trecut.

Facilitate a declarat că, din 2022 până la începutul anului 2023, a instalat senzori în birourile Twitter din Londra și Dublin, a finalizat amenajarea unui birou în Singapore și a curățat un birou din Sydney.

Pentru aceste lucrări, Twitter a datorat companiei aproximativ 203.000 de lire sterline (257.000 de dolari), 546.600 de dolari americani (404.000 de dolari) și, respectiv, 61.300 de dolari australieni (40.700 de dolari), a precizat Facilitate.

Twitter, cunoscută și sub numele de X Corp, nu mai are un birou de relații cu presa. Reuters nu a putut contacta imediat biroul Twitter din Australia.

Facilitate a precizat că solicită daune compensatorii într-o sumă care va fi stabilită în cadrul procesului, cheltuieli de judecată și dobânzi la rata maximă legală.

Nokia a semnat un nou acord de licență pentru brevete cu Apple, pe termen lung CITEȘTE ȘI Nokia a semnat un nou acord de licență pentru brevete cu Apple, pe termen lung

În luna mai, o fostă firmă de relații publice a intentat un proces la un tribunal din New York, afirmând că Twitter nu și-a plătit facturile, în timp ce la începutul acestui an, firma de consultanță Innisfree M&A, cu sediul în SUA, a dat-o în judecată, cerând aproximativ 1,9 milioane de dolari pentru ceea ce a spus că sunt facturi neplătite după ce a consiliat Twitter cu privire la achiziția sa de către Musk.

Crown Estate din Marea Britanie, o afacere comercială independentă care gestionează portofoliul de proprietăți aparținând monarhiei, a început în ianuarie o procedură judiciară în legătură cu o presupusă chirie neplătită la sediul din Londra al Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
facturi neplătite