Twitter va avea funcție de editare

Twitter va avea funcție de editare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 apr 2022

Twitter a anunțat că lucrează o funcție de editare a postărilor, cerută insistent de mulți ani de majoritatea utilizatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Editarea postărilor, pentru corectarea eventualelor greșeli, este o funcție banală pentru majoritatea platformelor sociale, însă, nu și pentru Twitter, care s-a împotrivit mereu ideii de a-și lăsa utilizatorii să-și editeze postările.

Acum, cu Elon Musk în consiliul director, Twitter face o rotație de 180 de grade și spune că, în fapt, lucrează de mai mult timp la această funcționalitate.

Twitter îl va numi pe Elon Musk în consiliul de administrație al companiei CITEȘTE ȘI Twitter îl va numi pe Elon Musk în consiliul de administrație al companiei

Anunțul a fost făcut pe unul din conturile oficiale ale companiei, iar în cadrul postării se lasă de înțeles că schimbarea de atitudine nu are legătură cu faptul că Elon Musk a devenit acționar principal.

La doar o zi după ce s-a aflat că a cumpărat 9,2% din acțiunile Twitter, Musk a postat un sondaj în care și-a întrebat urmăritorii dacă doresc o funcție de editare. Aproape trei sferturi dintre răspunsuri au fost pozitive.

Twitter spune că funcția de editare va fi testată de Twitter Blue Labs, iar abonații Twitter Blue vor avea acces la aceasta cândva pe parcursul următoarelor luni.

Asta nu înseamnă neapărat că doar cei care plătesc un abonament lunar vor putea să-și editeze postările, ci mai degrabă că aceștia vor fi primii care vor beneficia de această funcție, în vreme ce restul utilizatorilor vor avea mai mult de așteptat.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
editare
elon musk