Ubisoft va introduce NFT-uri în jocurile sale

Ubisoft va introduce NFT-uri în jocurile sale
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2021

Gigantul Ubisoft, unul dintre cei mai mari producători de jocuri video, va introduce NFT-uri în jocurile sale, cu obiecte de colecție unice în lumile respective, ce vor fi implementate în jocuri precum Ghost Recon Breakpoint.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ubisoft spune că este primul editor din lume care oferă NFT-uri care pot fi jucate intr-un joc AAA. Jucătorii vor putea colecta și folosi NFT-urile, a căror lansare a început joi.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Compania spune că nu ar trebui să existe preocupări legate de mediu în jurul token-urilor și că acestea sunt "eficiente din punct de vedere energetic" și folosesc blockchain-ul Tezos, unul "sustenabil din punct de vedere ecologic", arată eToro.

Proiectul, numit Ubisoft Quartz, va permite jucătorilor să cumpere și să vândă NFT-urile lor, numite "Digits", în afara ecosistemului Ubisoft. NFT-urile vor fi stocate pe blockchain-ul Tezos.

viewscnt
Afla mai multe despre
ubisoft
nft