Ubisoft va introduce NFT-uri în jocurile sale

Ubisoft va introduce NFT-uri în jocurile sale
scris 13 dec 2021

Gigantul Ubisoft, unul dintre cei mai mari producători de jocuri video, va introduce NFT-uri în jocurile sale, cu obiecte de colecție unice în lumile respective, ce vor fi implementate în jocuri precum Ghost Recon Breakpoint.

Ubisoft spune că este primul editor din lume care oferă NFT-uri care pot fi jucate intr-un joc AAA. Jucătorii vor putea colecta și folosi NFT-urile, a căror lansare a început joi.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Compania spune că nu ar trebui să existe preocupări legate de mediu în jurul token-urilor și că acestea sunt "eficiente din punct de vedere energetic" și folosesc blockchain-ul Tezos, unul "sustenabil din punct de vedere ecologic", arată eToro.

Proiectul, numit Ubisoft Quartz, va permite jucătorilor să cumpere și să vândă NFT-urile lor, numite "Digits", în afara ecosistemului Ubisoft. NFT-urile vor fi stocate pe blockchain-ul Tezos.

viewscnt
Afla mai multe despre
ubisoft
nft