Un Apple TV mai ieftin ar putea fi lansat în 2022

Un Apple TV mai ieftin ar putea fi lansat în 2022
scris 17 mai 2022

Apple ar putea lansa anul acesta o nouă versiune a dispozitivului de streaming Apple TV, care să fie mai aproape ca preț cu produsele concurente de la Amazon și  Roku.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo, care prezice cu succes, de regulă, mutările Apple, a scris pe Twitter că gigantul american va lansa pe piață o nouă versiune de Apple TV, undeva în a doua parte a anului.

Deși Kuo nu știe ce facilități sau compromisuri va presupune viitorul Apple TV, acesta pare convins că Apple îl va vinde mai ieftin. Alții analiștii speculează că prețul va fi de 99 de dolari.

Apple testează primul iPhone cu USB-C CITEȘTE ȘI Apple testează primul iPhone cu USB-C

Reducerea de preț nu va fi făcută doar de dragul creșterii volumului de vânzări, cu o sacrificare a marjei de profit, ci mai degrabă pentru favorizarea unora dintre serviciile pe care compania le vinde.

O creștere a numărului de oameni care dețin un device Apple TV va duce și la o creștere a numărului de abonați ai serviciilor Apple care merg bine pe acesta, precum serviciul de streaming Apple TV+ sau cel de sport, Apple Fitness.

Rămâne de văzut la ce funcționalități va renunța Apple pentru a reduce prețul viitorului dispozitiv Apple TV și dacă acesta va mai fi 4K sau nu.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple tv
streaming