Un fost director al NBCUniversal se va alătura luni conducerii Twitter

Un fost director al NBCUniversal se va alătura luni conducerii Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2023

Un fost director la NBCUniversal, Joe Benarroch, se va alătura luni conducerii Twitter, într-un rol concentrat pe operațiunile de afaceri, a declarat acesta pentru Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Benarroch a spus într-un e-mail că așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu echipa companiei pentru a ”construi împreună Twitter 2.0”, scrie News.ro.

Roger Federer este noua voce de ghidare de la Waze CITEȘTE ȘI Roger Federer este noua voce de ghidare de la Waze

”Bine ați venit în echipă, @benarroch_joe! De la o pasăre la alta”, a scris pe Twitter Linda Yaccarino, care a fost numită în mai. Ea nu a menționat poziția pe care o va prelua Benarroch.

La NBCUniversal, parte a grupului Comcast, Benarroch a supravegheat strategia de comunicare pentru divizia de publicitate și parteneriate, fiind subordonat lui Yaccarino, care era director de publicitate acolo înainte de a se alătura Twitter.

Benarroch este numit în urma plecării unui număr de directori, amplificând problemele pe care trebuie să le gestioneze Yaccarino.

Șefa Twitter pentru încredere și siguranță, Ella Irwin, a declarat că și-a dat demisia din compania de social media. Vineri, Reuters a relatat că șeful pentru siguranța mărcii și calitatea reclamelor, A.J. Brown, a decis să plece.

Wall Street Journal a scris pentru prima dată despre numirea lui Benarroch.

viewscnt
Afla mai multe despre
nbcuniversal
twitter